Treatment > Hastaneler > Diş Polikliniği |

Esnan Diş Hastaneleri

esnan diş hastaneleri

Esnan Diş Hastaneleri
esnan diş

zel Esnan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri İstanbul’da birinci şubesini 2007 Sultangazi’de, ikinci şubesini 2009 Esenler’de, üçüncü şubesini 2012’de Beylikdüzü’nde ve 4. şubesini de 2015 yılında Topkapı – Cevizlibağ’da hizmete açılmıştır. Özel konsept tasarımı ile uluslararası alanda hizmet verebilmektedir.

Esenler şubemiz Bağcılar, Bayrampaşa, Güngören ve alibeyköy ilçelerine yakınlığı ile de bilinmektedir. Yıllardır bu ilçelerimize sağlık hizmet vermektedir. 3 kat üzerine kurulu faaliyet alanı ile ferah bir hastane ortamı sunmaktadır. Bünyesinde bulundurduğu ameliyathane ünitesi ile de implant gibi tüm ağız sağlığına yönelik cerrahi müdahaleleri gerçekleştirebilmektedir.

Sultangazi kliniğimiz ile İkitelli, Arnavutköy, Başakşehir ve Eyüp gibi ilçelere yoğun bir şekilde hizmet vermekteyiz. Yurtdışından ağırladığımız misafirlerimize de kliniğimizde implant gibi tüm ağız sağlığına yönelik cerrahi müdahaleleri gerçekleştirebilmekteyiz.

Beylikdüzü şubemiz de, Büyükçekemece, Esenyurt, Bahçeşehir, Avcılar ilçelerine yakınlığı ile bilinmektedir. Şubemizde diş sağlığı tedavilerinin tümü uygulanabilmektedir. Bünyesinde bulundurduğu ameliyathane ünitesi ile de implant gibi tüm ağız sağlığına yönelik cerrahi müdahaleleri gerçekleştirebilmektedir.

4. şubemiz olarak hizmete başlayan Topkapı – Cevizliğibağ kliniğimiz İstanbul’un en kolay ulaşılabilen bölgesindedir. Metrobüse ve Beşiktaş – Karaköy – Eminönü – Sirkeci – Sultanahmet – Fatih güzergahları üzerinden gelmekte olan tranvay hattına çok yakın konumdadır.

Gelişen teknolojiyi yakından takip eden merkezlerimizde tedavi memnuniyeti birinci hedefimizdir. Merkezlerimizde; oral diagnoz ve radyoloji(ilk muayene ve röntgen), çene cerrahisi, implantoloji, ortodonti (tel tedavisi), konservatif diş tedavisi (diş dolgusu), endodonti (kanal tedavisi), pedodonti (çocuk ağız ve diş sağlığı), periodontoloji (diş eti tedavisi) birimlerinin yanısıra genel anestezi ameliyathaneleri mevcut olup, ağız ve diş sağlığı konusunda karşılaşılabilecek bütün problemlere çözüm üretebilmekteyiz. Yurt dışından gelen hastalarımız için havaalanında karşılama-uğurlama, tedavi esnasındaki servis hizmetleri ve implant uygulamalarında ücretsiz konaklama avantajları sunulmaktadır.

Sloganımız “Ağzınıza sağlık”, hedefimiz erken teşhis, parolamız hizmet vermek, sorumluluğumuz bilinçlendirmek, standardımız yüksek teknoloji ve maksimum hijyen, gayemiz memnun etmek, beklentimiz gülümsetmek.

Esnan Ağız ve Diş Sağlığı merkezi alanında uzman kadrosu ve güleryüzlü personeli ile daha sağlıklı hizmet vermek adına her geçen gün kendini yenilemeye devam edecektir.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "veri politikamızı" inceleyebilirsiniz. Daha fazlası